Rouwen

Een afscheid van een geliefde is nooit eenvoudig – maar de manier waarop het afscheid verloopt, kan van grote betekenis zijn. Bij Jacco Otten begeleiden wij deze moeilijke momenten daarom met de grootste zorg en verzorgen wij het afscheid met gepaste waardigheid en stijl. Wanneer je langs komt in onze winkel, gaan we uitgebreid in overleg over je wensen.

Welke kleur wens je voor de bloemen en de linten? Welke vorm mag het rouwstuk worden? Had de overledene een voorkeur voor bepaalde bloemen, of juist een afkeer?

Zorgvuldig lopen we samen de ideeën en mogelijkheden door, aan de hand van ons album met eerder verzorgde stukken, of aan de hand van je eigen foto’s of afbeeldingen. Wanneer meerdere mensen een rouwstuk bestellen voor dezelfde persoon, nemen we contact op om de stukken af te stemmen en een mooi geheel te creëren.

Een afscheid van een geliefde is nooit eenvoudig, maar met onze bloemen geven wij de ceremonie een uitstraling die recht doet aan je verlies. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.